Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


9 Natuurlijke manieren om je tanden te bleken die perfect werken.

9 Natuurlijke manieren om je tanden te bleken die perfect werken.

Je hebt vast gemerkt dat de meeste rokers en koffie drinkers, alcoholisten en mensen die niet regelmatig naar de tandarts gaan gelige tanden hebben. Dat komt door de stoffen die erin zitten en het glazuur aantasten. Het ziet er niet altijd erg fris uit als iemand hele gele tanden heeft, het lijkt dan of degene zijn tanden niet poetst. Niet getreurd mocht jij geen stralend witte tanden hebben na het volgen van deze tips heb jij je witte baby tanden weer terug.

1# Aardbeien

De binnen kant van een aardbei bevat een zuur die je tanden op een natuurlijke wijze witter kan maken. Je zou de binnenkant kunnen bereiken door de aardbei in stukjes te snijden en over je tandglazuur te wrijven, of je kan het helemaal vermalen en dan op je tanden smeren en even laten intrekken. En het mooie van deze methode is dat je de aardbei daarna gewoon opeet en gezond bezig bent.

2# Appelazijn

Wist je dat het wetenschappelijk bewezen was dat appelazijn je tanden witter maakt. Appelazijn bijt door hardnekkige vlekken heen zoals: sigaretten, nicotine en koffie aanslag. Deze methode kost alleen we even voor je je stralende witte tanden hebt, spoel 4 weken lang elke dag met appelazijn en poets je tanden daarna met normale tandpasta en zie het verschil.

3# Kokosolie

Kokosolie is echt een wondermiddel het word overal voor gebruikt. Als je je tanden elke dag 15 minuten lang spoelt met 1 theelepel dan zul je gauw merken dat je tanden witter worden.
Het belangrijkste is dat je na dat je 15 min gespoeld hebt, dat je daarna goed met water uitspoelt en geen druppel inslikt en daarna met tandpasta poetsen.

4# kaas

Kaas heeft een hoge vetgehalte waarbij het je glazuur versterkt, maar niet alleen versterken het zorgt ook voor een gladdere oppervlakte waar bacterie niet goed op kunnen hechten daardoor heb je ook minder kans op tandsteen vorming.

5# Bak Soda

Tegenwoordig heb je allerlei dure producten die je tanden bleken of bij de tandarts waarbij ze met waterstof peroxide en uv licht je tanden bleken wat super slecht voor je tanden is. Gelukkig kunnen we altijd vertrouwen op grootmoeders advies, bak soda ( zuiveringszout). Je kan de bak soda als schuurmiddel voor hardnekkige vlekken op je tanden gebruiken maar wees er voorzichtig mee omdat je ook je tandglazuur kan beschadigen zo. Poets je tanden voorzichtig met de bak soda en spoel het daarna weg met water.

6# Chocolade

Wist je dat het scrubben van je tanden helpt om je tanden wit te maken, omdat je de bacteriën weg schuurt die zich willen hechten aan je tand oppervlakte en je tand laten verkleuren door hun uitwerpselen. Maar appels, selderij, spinazie, broccoli en wortels hebben het effect om te tanden te kunnen schuren en jou je witte glans terug te geven.

7# Sinaasappelschil

In sommige landen is het traditie om je tanden met de witte kant van de sinaasappelschil je tanden in te wrijven en dan je mond te spoelen. In Thailand is het heel erg bekend en ze doe het daar bijna allemaal, omdat de schil een zuur bevat die je tand oppervlakte reinigt. Je kan het 1 week achterelkaar doen daarna moet je wel minderen naar 3 keer per week omdat je anders je tand glazuur beschadigd.

8# kruidnagel

Weinig mensen weten dat kruidnagel de stof eugenol bevat, en een antibacteriële werking heeft. Het remt ook tandontstekingen. Kruidnagel is goed spul, als het niet te kruidig voor je is kan je op een kruidnagelbloempje kauwen, of je kan een paar druppels van de olie versie op je eigen tandpasta strooien en zo je tanden poetsen. Kruidnagel geef je ook een frisse adem en het dood mondbacteriën.

9# Baking soda met Citroensap

Als je een theelepel bak soda met 3 druppels citroensap mengt zul je zien dat je een bruisend brouwsel krijgt. Maar juist dat brouwsel maakt je tanden witter. smeer dat brouwsel op je tandenborstel, poets je tanden ermee, laat het 3 minuten intrekken en poets daarna je tanden met tandpasta. Na 1 eek dagelijks gebruik zie je het resultaat al.

Gun je al je vrienden en familie ook witte tanden deel het dan snel met ze .

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Last van een verstopping? Gebruik dan dit middeltje. Wist ik dit maar eerder!
Next 11 fantastische tips om je huis voor eens en altijd PERFECT schoon te houden. Waanzinnig handig!

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Bestrijd gewrichtspijn op natuurlijke wijze met dit geniale drankje!

Gewrichtspijn is iets wat op latere leeftijd steeds vaker voorkomt. Het weefsel tussen de botten wordt minder elastisch en kan daarom zorgen dat je handen voelen alsof uit elkaar knallen

Natuurlijk genezen

Als je deze symptomen vertoont, moet je je lichaam dringend laten ontgiften!

Je hebt wellicht al wel eens gehoord van “detox”. Er zijn er misschien die denken dat dit iets is dat exclusief voorbehouden is aan Hollywoodsterren wanneer ze van een of

Natuurlijk genezen

Geloof het of niet, gebruik Bevroren Citroenen en neem afscheid van Diabetes, tumoren, en Zwaarlijvigheid!

Citroenen zijn een van de meest gunstige vruchten op aarde, en door hun talrijke gezondheidsvoordelen en unieke smaak en geur, worden zij aan verschillende recepten toegevoegd. Citroenen zijn uitstekend voor