Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek


Cruciale tekenen van slechte circulatie en geblokkeerde slagaders. Dit is wat je er aan kunt doen
juni 28, 2019 1833 Views

Cruciale tekenen van slechte circulatie en geblokkeerde slagaders. Dit is wat je er aan kunt doen

Vermoeidheid bij lopen en krampen of pijn in uw onderste ledematen kan betekenen dat u perifere vaatziekte of PAD heeft. De American Heart Association (AHA) zegt dat de ziekte vaak onbehandeld wordt door professionals in de gezondheidszorg, omdat ze het voor iets anders kunnen verwarren. Het is belangrijk om de tekenen en symptomen te begrijpen, zodat u een goed geïnformeerde discussie met uw arts kunt hebben.

De AHA zegt dat PAD de vernauwing is van de perifere slagaders naar de benen, maag, armen en hoofd. Het komt het meest voor in de slagaders van de benen. PAD wordt veroorzaakt door atherosclerose die aderen vernauwt en blokkeert in deze kritieke delen van het lichaam. Mensen met PAD hebben een veel hoger risico op een hartaanval of beroerte.

Oorzaken

Volgens WebMD zijn roken, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, overgewicht en niet-actief zijn de belangrijkste oorzaken. Diabetes kan het nog veel erger maken.

Tekenen en symptomen

Volgens WebMD omvatten de symptomen van PAD:

– Pijn in de benen die meestal met het begin van de oefening komt, stopt dan wanneer u rust-Burning- Gevoelloosheid-Wonden die slecht genezen-Gebied van het getroffen lichaam is koeler dan de rest – Glanzende huid (over de benen of armen als dit gebied wordt beïnvloed ) – Verlies van haar op de benen
– Zwakkere pols in de voeten

Sommige mensen ervaren echter geen pijn of symptomen. Dit kan gebeuren wanneer het lichaam nieuwe bloedvaten rond de blokkades laat groeien.

Diagnose

PAD wordt vaak verkeerd gediagnosticeerd, maar er zijn manieren waarop uw arts kan controleren of u door de ziekte bent getroffen, volgens de AHA. Uw arts kan uw enkel-arm index testen, die de bloeddruk aan uw voeten vergelijkt met de bloeddruk in uw bovenarm. Artsen kunnen ook beeldvormende tests uitvoeren, zoals een MRI, CT-scan of angiografie, vooral voor iemand wiens geval ernstig is. Dit helpt artsen om te bepalen waar de blokkade zit.

Behandeling en preventie

De AHA zegt dat de behandeling van PAD vaak gericht is op het verminderen van symptomen en het vinden van manieren om verdere progressie van de ziekte te voorkomen. Uw arts zal u waarschijnlijk laten concentreren op veranderingen in levensstijl, zoals:

– Verhogen van fysieke activiteit – Gezond eten – Stoppen met roken
– Medicijnen nemen om hoge bloeddruk te verlagen en / of cholesterol te verlagen

Het is belangrijk op te merken dat het behandelen van PAD en het voorkomen van PAD erg op elkaar lijken. Om te voorkomen dat u PAD krijgt, moet u trainen, goed eten, niet roken en uw bloeddruk en cholesterolniveau onder controle houden.

Ten slotte is er een klein aantal patiënten dat een procedure zoals een angioplastiek nodig heeft om de slagader te openen die verstopt is of een stentinsertie om de slagader open te houden. Dit zijn minimaal invasieve procedures.

 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Hier zijn 6 dingen die je bij de hand moet hebben als je last hebt van diarree
Next Je matras heeft meer ziektekiemen dan je denkt. Hier zijn 7 tips om het schoon te maken

About author

You might also like