Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Een moeder’s waarschuwing over Aerosol Zonnebrandcrème moet worden gelezen door elke ouder
juni 16, 2019 4087 Views

Een moeder’s waarschuwing over Aerosol Zonnebrandcrème moet worden gelezen door elke ouder

Ouders zouden het onmogelijke doen om hun kinderen te beschermen. De gezondheid en het welzijn van uw kind is een topprioriteit. Zonnebrandcrème is een must elke keer als je uitgaat. Nou, Rebecca Cannon had niet de beste ervaring met dit product en haar 14 maanden oude dochter had pijn.

Rebecca past altijd zonnebrandcrème toe op Kyla’s gezicht voordat ze gaan wandelen.

Rebecca en Kyla’s vreselijke ervaring

In april 2017 was Rebecca bij het huis van haar zuster en maakten ze zich op voor een wandeling. Het was een bewolkte dag, maar Rebecca wist dat ze zonnebrandcrème op het gezicht van haar baby moest aanbrengen. Ze vergat haar zonnebrandcrème thuis en leende die van haar zus.

Het gezicht van het kind was gezwollen en rood en het werd ’s nachts erger. Kyla had ’s ochtends boze rode blaren. Rebecca en de baby gingen naar de eerste hulp, en artsen zeiden dat Kyla tweedegraads brandwonden had.

Het blijkt dat Kyla het enige kind was dat zonnebrandolie had en dat zij de enige was die deze vervelende brandwonden opliep.
De zonnebrandolie heeft alle schade aangericht

Dermatologen bevestigden dat de brandwonden eigenlijk bijtende brandwonden waren van een ingrediënt dat in de zonnebrandcrème werd gebruikt. Dr. Adam Freidman legt uit dat Kyla contactdermatitis had door een irriterend middel in de zonnebrandcrème. Het kan alcohol of vitamine C zijn geweest

Bescherm je baby’s en kinderen

De arts legt uit dat er voor elke leeftijd zonnefilters zijn. Elk kind is anders, en baby’s hebben een gevoelige huid die meer vatbaar is voor irritaties. Ouders moeten extra voorzichtig en voorzichtig zijn als het gaat om het gebruik van zonnebrandmiddelen.

5 tips om baby’s en kinderen te beschermen tegen de zon

1. Minerale zonnebrandolie
Dr. Friedman beveelt het gebruik van mineraal zonnebrand producten aan bij kinderen onder 4-5 jaar aan. Gebruik organisch zinkoxide of titaniumdioxide.

2. Breng eerst het zonnebrandolie op uw handen aan
Rebecca brengt de crème eerst op haar handen aan en past het vervolgens op Kyla toe. Dit helpt bij gelijkmatige dekking.

3. Breng zonnebrandcrème om de 2 uur opnieuw aan en na het zwemmen

Je moet om de 2 uur een laagje zonnefilter aanbrengen. Kinderen branden gemakkelijk en dat moet je onthouden. Vergeet niet zonnebrandcrème aan te brengen na zwem- of wateractiviteiten.

Breng een half uur voor het zwemmen een zonnebrandcrème aan.

4. Hoeden en beschermende kleding
Hoeden zijn ook een must. Kies kapmutsen, zonnebrillen en lange mouwen met lichttoppen.

Als de UV-index te hoog is, gebruik dan badpakken met volledige dekking of een T-shirt. Houd er rekening mee dat kleding zwaar is als het nat is, dus uw kind heeft mogelijk wat hulp nodig tijdens het zwemmen.

5. Blijf in de schaduw
Vermijd directe blootstelling aan de zon. Zit in de schaduw om zonnebrand te voorkomen. Als de UV-index te hoog is, blijf dan thuis.

Het belang van zonnebrandmiddelen

Zonbescherming is belangrijk voor iedereen, ook ouderen. Huidkanker is heel normaal en wordt meestal veroorzaakt door cumulatieve huidbeschadiging.

Het verhaal van Rebecca en Kyla moet voor elke ouder een herinnering zijn. Niet alle zonnebrandproducten zijn goed voor uw baby, dus probeer producten van hoge kwaliteit te kopen die bij zijn leeftijd passen.

Redactie: Nog beter is het om helemaal geen zonnebrandolie in de winkels te kopen, maar deze volledig natuurlijk zelf te maken. Klik hier om te lezen hoe u zelf zonnebrandolie maakt.

Bronnen:

www.today.com
www.aol.com

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Wist je dat Coca-Cola verf weg kan strippen? Hier zijn 11 verrassende toepassingen
Next Pak alsjeblieft je F * king rotzooi op

About author

You might also like

Algemeen
Algemeen

Heb je last van grijze haren? Op DEZE manier kunnen aardappelschillen dit verhelpen!

Iedereen krijgt natuurlijk vroeg of laat te maken met grijze haren. Sommige mensen kunnen er prima mee leven, maar andere vinden het verschrikkelijk. Regelmatig je haar verven kan nog best

Algemeen

7-jarige meisje lijdt aan chemische brandwonden door tijdelijke tatoeages

Tatoeages zien er goed uit op anderen, en er zijn mensen die kiezen voor tijdelijke tatoeages. Deze hebben geen levensbedreigende bijwerkingen en u kunt ze na een paar dagen verwijderen.