Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Hoe u op natuurlijke wijze van de sinus-infectie van uw kind af kunt komen
april 28, 2019 1723 Views

Hoe u op natuurlijke wijze van de sinus-infectie van uw kind af kunt komen

Een sinus-infectie, ook bekend als sinusitis, is een veel voorkomende aandoening, zowel bij volwassenen als bij kinderen. De laatste is echter gevoeliger voor infecties en zou meer zorg nodig hebben dan zijn volwassen tegenhangers.

Hoewel geen enkele ouder zijn of haar kind wil zien lijden, is het belangrijk om op te merken dat naar de dokter gaan voor antibiotica niet zal helpen. De Centers for Disease Control and Prevention merkt op dat de meeste infecties op zichzelf beter worden en dat het gebruik van antibiotica het risico op schade bij kinderen kan verhogen.

Gelukkig kunnen ouders in plaats daarvan kiezen voor natuurlijke behandelingen. Deze remedies bieden soortgelijke – soms nog betere – resultaten als die van vrij verkrijgbare medicijnen en hebben geen nadelige gevolgen, waardoor uw kind niets anders krijgt dan snelle en effectieve verlichting van infecties van de sinussen.

Het inademen van stoom kan congestie verlichten

Een effectieve manier om verlichting te krijgen van een sinus-infectie is stoom inhalatie. Dit veroorzaakt niet alleen slijmklonten om te passeren, het verwarmt ook de sinuspassages van een kind om hem beter te laten voelen. Er zijn veel manieren om stoombehandelingen toe te passen: u kunt hem weken in een warm bad om de dampen in te ademen; plaats hem in een warme douche of begeleid hem als hij jong is; of voeg een luchtbevochtiger toe in zijn slaapkamer.

Deze stappen voegen extra vocht toe aan de lucht en verlagen de sinusdruk en ontsteking.

Voeg wat etherische oliën en kruiden toe aan de stoom

Knoflook, bekend om zijn vermogen om bacteriën te bestrijden, kan worden gebruikt om de sinussen op natuurlijke wijze te verwijden. Snijd gewoon een verse kruidnagel, roer het in een kom met heet water en laat je kind de dampen inademen. Appelciderazijn is een ander krachtig therapeutisch middel voor sinusitis, maar veel kinderen houden er niet van vanwege de sterke smaak. Een goede manier om appelciderazijn te gebruiken is om een ​​lepel te mengen met warm water en het kind te laten drinken, maar je kunt ook twee lepels in een kom met stomende water doen en hem helpen zodat hij de dampen kan inademen.

Eucalyptusolie en andere etherische oliën staan ​​bekend om hun antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen. Je kunt een paar druppels in de douche of een hete kom water leggen en het kind de stoom inademen of een paar druppels in een kom met katoen doen en het een paar centimeter van zijn neus houden. Lavendelolie is ook een goed alternatief voor de behandeling van sinusitis.

Gebruik een neti pot of zoutoplossing spray flessen om verstopte sinussen te openen

Als een kind een verstopte sinus heeft, is het gebruik van een methode die nasale irrigatie wordt genoemd, een natuurlijke manier om de symptomen te verlichten. Dit dwingt kiemen en andere ziekteverwekkers uit de neusholte en verwijdert slijm.

Een apparaat dat gewoonlijk wordt gebruikt om een ​​gesteriliseerde zoutoplossing in de neusholte te introduceren, wordt een netipot genoemd.

De meeste kinderen houden echter niet van neti-potten, met name het gevoel wanneer ze in de neusholte worden ingebracht. In dit geval is het het beste om een ​​zoutoplossing of een pipet voor de irrigatie van de neusholte te gebruiken.

Om je eigen zoutoplossing te maken:

Meng 1 kopje koel, gesteriliseerd water met 3 theelepels niet-gejodeerd zout en 1 theelepel baking soda(zuiveringszout).
Vul de spuitfles of pipet met het vloeistofmengsel en spuit een beetje in de neus van het kind.

Op de lange termijn kan het introduceren van groenten in het eetpatroon van uw kind de kans aanzienlijk verkleinen dat hij sinusitis oploopt. Het drinken van gezonde vloeistoffen zal niet alleen zijn immuunsysteem stimuleren, maar de sinussen goed gesmeerd houden.

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Onderzoek bekijkt mechanismen die de diepgaande gezondheidsvoordelen van het mediterrane dieet verklaren
Next Heerlijke medicijnen: chocolade is goed voor je hart

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

7 Redenen om meer gember te eten

Gember (Zingiber officinale) is een populair ingrediënt dat wordt gebruikt voor hartige gerechten of desserts zoals peperkoekkoekjes. Het wordt ook veel gebruikt in de geneeskunde vanwege de vele voordelen voor

Natuurlijk genezen

Knoflook. Geneeskracht in een knolletje!

Knoflook. Geneeskracht in een knolletje! Knoflook, knoestige knol, vele partjes en een doordringende geur! De smaak van knoflook is zeer overheersend je houd er van of juist niet. Maar hij