Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Vier smaken veganistisch…
mei 8, 2019 1401 Views

Vier smaken veganistisch…

Iedereen wil zo gezond mogelijk zijn, als je eenmaal dat pad begint. Wat is de gezondste manier om te gaan? Wel, dat is aan jou en jouw chemie, biologie, bloed, genetica en bla, bla, bla. Hoe ga je het doen? Doe je mee aan een rage, of claim je een oorzaak, of doneer je tijd en geld aan het bedrijf, de zogenaamde non-profit “wandelen” of “marcheren?”. Wil je of kan je veel veranderen van wat je eet en eigenlijk geven om alle levende wezens, vooral degenen die kunnen denken, emoties hebben en familie hebben, inclusief jezelf? Dit zijn allemaal vragen die de overtuigingen vertegenwoordigen (of niet) van degenen die vegan worden, vegan proberen, beweren vegan te zijn, of gewoon doen alsof het voor tienduizenden YouTube-abonnees is (wat meestal neerkomt op het beëindigen van je dagtaak).

De meeste mensen begrijpen eenvoudig geen veganist. Ze zullen vragen “eet je nog steeds kip?” Anderen zullen nadenken over hoe een mens kan overleven zonder kip te eten. “Je eet toch nog kip, toch?” “Hoe zit het met vis?” “Dus geen melk of kaas?”

Sommigen proberen veganisten aan te vallen met pakkende vragen en ontmaskerde, eeuwenoude mythes. “Hoe krijg je genoeg eiwitten?” Dan vangen ze een glimp op van enkele veganistische bodybuilders van wereldklasse of enkele MMA-kampioenen (mixed martial arts) en ze sluiten gewoon hun mond op dat moment en eindigen met “kauwen op het vet”.

Wat zijn de vier tinten veganistisch? Zijn het allemaal echte veganisten die het gewoon “anders doen”? Zijn ze veganisten voor een paar maanden om te zien of ze het kunnen doen of gewoon om te zien hoe het is? Laten wij het uitzoeken.

De 4 soorten veganisten

# 4. De vleesindustrie shill – Voor deze is het altijd slechts tijdelijk. Op een gegeven moment, wanneer deze kerel of veganist veganist is, schieten ze er op en schieten ze hard en zeggen hoeveel problemen het veroorzaakt, en hoe ze werden “gered” door vis en waarschijnlijk kip, enzovoort, enzovoort. Zogenaamde “ex-veganistische” YouTubers worden vanaf het allereerste begin als frauduleus ontmaskerd. Sommigen zijn zelfs betrapt tijdens het eten van vlees in restaurants terwijl ze er later in hun video’s en podcasts tegen prediken. Oeps.

Het belangrijkste doel van de vleesindustrie is om zich voor te doen als een veganist, een prominente volgeling te krijgen en vervolgens zoveel mogelijk volgers weer carnivoor te laten worden met behulp van hersenspoelpropaganda. “Je krijgt niet genoeg B12” of “Je verliest te veel spiermassa.”

# 3. De veganistische junkfood junkie – deze heeft meestal overgewicht of is zelfs zwaarlijvig. Velen zijn nu of zullen binnenkort borderline diabetici worden, omdat er veel veganistisch voedsel en “voedsel dingen” zijn die vol zitten met suiker, koolzaadolie en gluten.

De veganistische junkfood-junkie kan een dierenvriend zijn, maar ze doen het natuurlijk niet voor het gezondheidsaspect. Heeft iemand het over je veganistische “zoetekauw”? Wat denk je? Je doet het niet goed. Het gaat over de gezondheid en de dieren en de omgeving, nooit de een zonder de anderen.

# 2. De part-time, binnenkort veganist – Dit zijn degenen die graag die “onmogelijke burgers” eten, omdat het voor hen niet om gezondheid gaat, maar om het redden van de dieren. Trouwens, de onmogelijke burger is GMO en best smerig ook. Ze willen elk substituut dat lijkt op vlees, ruikt naar vlees, aanvoelt als vlees en bloedt als vlees. Ze willen die met olie doordrenkte kaas, ook al komt die niet van ziekelijke koeien.

Deze wanna-bes gaan nooit de afstand. Een of andere vleesetende vriend of nep-veganist YouTuber zal ze terugdraaien om het vlees weer van dieren te snijden. Misschien zal Joe Rogan hun noodlot verleiden, wie weet. Hoe dan ook, de part-time, binnenkort veganist weet eigenlijk al vanaf het begin dat het niet lang zal duren. Het is meer een rage of fast-fix dieet dat ze proberen. Dat is het.

# 1. De echte echte veganist – het lijkt niet alleen inhumaan om dieren te fokken voor de slacht, maar het is gewoon smerig. Varkens zijn slimmer dan honden, maar niemand (in ieder geval in Amerika) krijgt een hond om een ​​tijdje bij te houden, fokt een stel puppy’s en eet ze allemaal op tijdens de Cookout op Memorial Day of Thanksgiving. Dieren zoals koeien en varkens hebben emoties, voelen pijn en hebben persoonlijkheden, net als een hond, kat of papegaai.

De echte echte veganist wil geen hamburger die smaakt en voelt en bloedt als een vleespasteitje of een stuk vlees. Bijna alle vlees zit vol met ziekteverwekkers, parasieten, E. coli, salmonella, hormonen, antibiotica, pesticiden (omdat de CAFO-dieren GGO’s krijgen), behandelingschemicaliën, geconcentreerde kankerverwekkende zouten (denk aan nitraten en MSG hier), en zelfs kunstmatig kleuring.

Mensen zijn de enige dieren die melk drinken die jong is en van een ander dier

Alle zuivelproducten veroorzaken ontstekingen van mensen en overmatige productie van slijm. Heb je congestie? Wist je dat mensen de ENIGE dieren zijn die melk drinken die jong is of uit een ander dier? Yep. En omdat ‘vegan’ zijn of vegan blijven over het vinden en behouden van een ideale gezondheid gaat, komt een gelukkige veganist niet naar verwerkte, geïnfecteerde, vervuilde en misbruikte dieren (en hun bijproducten) de eerste keer dat ze hun zwarte bonen niet lekker vinden en soja veggie burger, of hun yoghurt op basis van kokosmelk.

Wil je veganist worden en vegan blijven? Wees creatief met recepten. Er zijn zeker genoeg lekkere recepten die er zijn. Het gaat sowieso vooral om de sauzen en kruiden. Dan, zodra de voordelen van een op planten gebaseerd voedingsschema echt beginnen, kijk je nooit terug en wil je dat zelfs niet. De veganistische “rage” groeit snel. Spring aan boord als je zo “durft”. Zoals het gezegde luidt: “Niets smaakt zo goed als vegan voelt.”

Bronnen:

CafoTheBook.org

NaturalNews.com

FoodSupply.news

LiveLoveFruit.com

GreatVeganAthletes.com

MayIHaveThatRecipe.com

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous De eenvoudigste manier om tomaten te laten groeien, zodat je ze nooit meer hoeft te kopen
Next Bescherm uw lever tegen beschadiging door paracetamol door etherische olie van citroengras te nemen

About author

You might also like

Algemeen

HET DRINKEN VAN DIT DRANKJE HEEFT HAAR HERSENEN GEKOOKT. HOE ZE ER NU UITZIET GELOOF JE NIET.

Drink nooit teveel RedBull. Neem een meisje van 16 die knap en populair is. Als je haar onder de invloed van RedBull brengt verandert alles. Deze tiener uit Schotland, Amy Thompson,

Algemeen

Het gezicht van de vrouw zwelt drie keer op na het gebruik van organische haarverf

Zijn buitenaardse wezens echt? Na de ervaring van een vrouw met een ernstige reactie op een haarverf, zou je haast denken van wel. Steph O’Dell maakte zich op voor haar

Algemeen

Zelf wasmiddel maken is spotgoedkoop

Zelf dingen maken scheelt een hoop (plastic) troep. Bovendien bespaar je geld én bepaal je zelf welke ingrediënten er in je eigen brouwsels komen. Kortom, geen dubieuze ingrediënten. Dit recept