*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


‘Vitamine C’ kan elk virus doden dat bij de mensheid bekend is
maart 7, 2020 4241 Views

‘Vitamine C’ kan elk virus doden dat bij de mensheid bekend is

Als u last heeft van vermoeidheid, spierzwakte, pijnlijke gewrichten en spieren, bloedend tandvlees of beenuitslag – kunt u vitamine C-tekort hebben. Alles, van verkoudheid tot kanker, kan de genezende kracht van vitamine C niet weerstaan. Er is zelfs geen bekend virus dat kan overleven in aanwezigheid van deze essentiële antioxidant.

Hoe helpt vitamine C om ongewenste virussen te doden en ziekten te voorkomen?

Vitamine C-expert, Dr. Thomas Levy, zegt: “Vitamine C wordt een antioxidant genoemd die zijn elektronen afgeeft of opgeeft. Aan de andere kant is een toxine, infectie of iets dat een medisch symptoom in het lichaam veroorzaakt, een gevolg van oxidatieve stress of vanwege een gebrek aan elektronen. ” Dus het is echt vrij eenvoudig, als ons lichaam onvoldoende elektronen heeft – zullen we ziek worden.

Dit is de gemakkelijkste manier om te begrijpen waarom een ​​gezond dieet – rijk aan fruit en groenten (boordevol vitamine C) – ons helpt om ziekten letterlijk te voorkomen. Door voldoende vitamine C en antioxidantrijke voedingsmiddelen te eten, is het vrijwel onmogelijk voor ons lichaam om cellulaire ontsteking te ervaren. En vergeet niet dat ontsteking een essentieel onderdeel is van zowat elke chronische, degeneratieve ziekte – inclusief kanker. Zelfs het nieuwe corona virus dat de wereld teistert kan ermee worden bestreden!

Van vitamine C is aangetoond dat het lood helpt ontgiften, kankercellen doodt en nog veel meer

Volgens het werk van Linus Pauling en het Linus Pauling Instituut is aangetoond dat vitamine C-therapie ernstige gezondheidsproblemen, zoals kanker, voorkomt of zelfs omkeert. Over het algemeen beveelt het Linus Pauling Instituut aan dat gezonde mannen en vrouwen ‘dagelijks minstens vijf porties (2 kopjes) fruit en groenten eten’ – wat ongeveer 200 mg vitamine C oplevert. Als u aan een chronische ziekte lijdt, kunnen grotere hoeveelheden nodig zijn en niet alleen mondeling.

Onderzoek heeft aangetoond dat slechts 10 mg vitamine C per dag de dreiging van scheurbuik kan elimineren. Natuurlijk vereisen ziekten zoals kanker en hartziekten veel grotere hoeveelheden. Maar het belangrijkste punt is dat gezondheidsproblemen zoals kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, jicht, hoge bloeddruk en beroerte allemaal kunnen worden behandeld met vitamine C-therapie.

Dr. Thomas E. Levy is een board-gecertificeerde cardioloog en heeft zes boeken geschreven over gezondheidsgerelateerde kwesties. Het grootste deel van zijn werk is gericht op het herstellen en behouden van een goede gezondheid in het licht van de vele verschillende vormen van toxiciteit waarmee we allemaal worden geconfronteerd, meestal op dagelijkse basis. Hij heeft niet langer een klinische praktijk van geneeskunde en cardiologie. Integendeel, hij beperkt zich momenteel tot onderzoek en schrijven, en hij werkt momenteel aan zijn zevende boek, Death by Calcium: The Supplement that Kills.

Het grootste deel van zijn werk in de afgelopen tien jaar is gericht op het belang van het handhaven van een gezonde antioxidantstatus in het lichaam. Zijn werk richt zich momenteel op het belang van liposomale technologie als een manier om vitamine C, glutathion en andere voedingsstoffen optimaal oraal in het lichaam te brengen, en lijkt zelfs de biologische beschikbaarheid te overtreffen die wordt waargenomen bij de intraveneuze toediening van deze antioxidanten.

Bronnen:

 

 

 

 

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Overdag dutjes doen kan stress verminderen en uw gezondheid verbeteren
Next Goed bezig: Ethiopië beweert 350 miljoen bomen te hebben geplant in slechts 12 uur

About author

You might also like